Hányan vagyunk?

2010. december 15., szerda

Jaaaj jön a karácsony!

Sok párkapcsolatban az ajándékozás igazi öröm, szeretünk adni és kapni is. Ez az alaptétel, persze vannak kivételek is.

Ha nem szereti a felhajtást

Tapasztalataim szerint az érdekes pasik nem szeretik a kliséket, nem akkor ajándékoznak, amikor az "kötelező" pl. karácsonykor, bálint napon, nők napján stb., hanem akkor amikor ők akarnak.

A karácsonyt viszont nem lehet megkerülni, mert ha nem adsz ajándékot a kedvesnek - kivétel, ha előre megegyeztek, bár sajnos a csajok akkor is abban reménykednek, hogy mégis csurran-cseppen valami- akkor bitófára kerülsz.

Szóval én azt hiszem mindenkinek össze kell szednie magát és kigondolni, hogy mivel is lephetné meg szerelmét, mert üres kézzel kapni valamit a másiktól, mindkettőtöknek kellemetlen lesz. Az, hogy ki sértődik meg, azt hiszem egyértelmű....


Csak hasznosat ne!

Nagyon szépen kérünk minden kedves ajándékozó partnert, hogy ne vegyen a kedvesének semmi hasznosat! Hogy miért? Mert kiborító!!!!

Ne olyat vegyünk, ami praktikus, hanem olyat, amire a másik vágyik, ami kapcsolódhat egy hobbijához vagy olyan dolgot vásároljunk, amit magának sose venne meg. A helikopter szerintetek jó ötlet? :)



Itt nem az összeg a fontos, amit rászánsz az ajándékra, hanem az, hogy mennyi energiát fektettél bele a beszerzésére.

A kézzel készített dolgok mindig No. 1., mert a másik szívét-lelkét bele aplikálta az ajándékba.

Nagyon jó meglepetések lehetnek az "élmény" ajándékok, mint pl. egy koncert, színház, fürdő jegy, mert amellett, hogy jól fogja érezni magát- "reméljük nem víz- vagy kultúraiszonyos"- veled együtt töltheti el az időt.

Ja és semmiféleképpen ne vételezzünk olyan remek meglepetéseket, mint a zsírleszívó kupon vagy a fittnessz-bérlet, a kritikának nem most van itt az ideje!

A família

Ha szerencséd van, a párod családja tök jó fej tagokból áll és egyébként is szívesen találkozol velük, tehát a karácsony sem kivétel. Gratulálunk a szerencsés 20%-hoz tartozol.

Ha mégsem a könnyed, boldogságos, felhőtlen családi együttlétekről híresek az ünnepek, akkor itt van pár tipp,ami segíthet túlélni ezt a nehéz pár órát, rosszabb esetben napot.


1. Ha készül családi fotó mindenképpen mosolyogj és legyél boldog, mert örökre meg fog maradni mit is gondolsz erről az egészről. Ha pedig negatív vagy, nem hiszem, hogy belophatod magad a mami és a papi szívébe.

2. Ne ezen a napon hánytorgasd fel a sérelmeidet, próbálj meg ne tenni megjegyzéseket, hidd el, neked is könnyebb lesz túlélni ezt a megpróbáltatást.

3. Örülj. bármint is kapsz, örülj neki, mert nem veszi senki jó néven, ha a csemetéje párja fintorogva veszi át - az amúgy lehet, hogy tényleg béna- ajándékot.

4. Igyál persze egy kicsit, hogy oldottabb legyen a hangulat, de ne idd le magad, mert akkor mindenki csak arra fog emlékezni jövőre is, hogy mennyire sikerült padlót fognod. Ráadásul a részeg ember őszinte, és ezt a rizikófaktort egyszerűen ki kell zárni!

5. Egyél, ne sérts meg senkit azzal, hogy nem eszek az ünnepi fogásokból. Ha nagyon nem ízlik, akkor is pár falatot gyömöszkélj le és fogd arra, hogy a rokonoknál már ettetek és különben is madár voltál előző életedben

5. Legyél szép, csinos, kedves, bájos, hogy irigyelhessenek, de ne legyél se túl laza, pacuha (tipik pasi hiba), se túl kihívó, se túl konzervatív (csajok! találjátok meg az aranyközéputat!). Plusz pont, ha felveszed az anyósod által ajándékozott tavalyi rénszarvasos pulcsit ;)

A karácsony meg igenis szuper jó ünnep, ha nem csinálunk mi magunk belőle rémálmot, ezért csak arra tudlak buzdítani kedves olvasóm, hogy élvezd ki minden percét. Örüljetek egymásnak, a családnak, az ajándéknak, meg a rengeteg finomságnak!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése