Hányan vagyunk?

2011. január 8., szombat

Szösszenet 4: a csók

Emlékeztek arra az időszakra, amikor még abban a fázisban voltatok, hogy nagyon-nagyon tetszett a másik? Arra is emlékeztek drága olvasóim, hogy mennyire vágytatok arra, hogy megcsókoljátok a másikat?

Hát igen, eleinte mindenki, férfi, nő iszonyúan vágyik az édes csókokra. Csak sajnos a csókolózás a fiúknak csak az elején érdekes. Akkor persze nagyon, olyan hévvel, szenvedéllyel, odaadással, puhasággal csókolnak, hogy a csajok azt hiszik, hogy ez mindig így lesz.

Nem lesz így! Több történet meghallgatása után és persze saját tapasztalat alapján is, az a helyzet, hogy azt a konzekvenciát kell levonnom, hogy a pasik csak az elején szeretnek csókolózni. Pontosabban addig a pillanatig, amíg  le nem fekszel vele. Ez a tipikus, ha a kisujjamat adom...

Amíg csak a csókolózás van terítéken és tudják, hogy nincs több, beérik ezzel és értékelik, élvezik a csókokat. De aztán amikor végre megkapják a tortán a habot, majd a cseresznyét is, már rohadtul nem elégíti ki őket a simi-humi, csóki-móki, akkor már a szex kell, az az érdekes.



Tehát lányok nem azt mondom, hogy soha többé nem fogtok csókolózni a pasikkal miután szexeltek velük, fogtok, de mindig érezni fogjátok, hogy ezt gondolják: ".... jó-jó, de haladjunk már"


Természetesen vannak kivételek, akik ugyanolyan hévvel csókolják a kedvesüket attól függetlenül, hogy megkaparintották e a csajt teljes valójában vagy sem. Ők a romantikus típusú pasik, de tényleg nem sok van belőlük.

Olyanról pedig még nem hallottam, hogy egy lány nem szeret csókolózni. Ti igen?

3 megjegyzés:

Unknown írta...

Igaz lehet, amiket leírtál. Én másfél éve vagyok a párommal, akinek mellesleg a horoszkóp jegye Szűz… Kissé merev férfi, de ragaszkodó, gondoskodó, néha meg mint egy nagy gyerek. A kapcsolatunk elején többet csókolóztunk, aztán egyre kevesebbet, kevesebbet, megmaradtak a puszik. Kizárólag a szexuális együttlétek során csókolózunk, máskor egyáltalán nem. Sokáig tipródtam ezen, hogy szeret? Nem szeret? Miért csinálja ezt? Mert ugyebár a régebbi kapcsolataimban egyáltalán nem volt ez jellemző. De nála így működik a dolog. Már kezdek beletörődni. Úgyhogy nagyon úgy tűnik, vannak ilyen férfiak.

harumi írta...

Kedves Kata!
Először is köszönöm a megjegyzésed és az őszinteséged!
Én is azt gondolom, hogy sok férfi számára nem igazán izgató a csókolózás, de nem tennék egyenlőség jelet a szeret és a hányszor csókol meg között.
Vannak férfiak akiknek ez csak az előszoba, így nem is szeretnek sokáig ott tartózkodni, ha tudják, hogy ezután beléphetnek a sokkal izgalmasabb nappaliba.
Másoknak viszont ez pont akkora örömet okoz, mint nekünk nőknek.
Azt hiszem, a megoldás az lehet, most is, ha elmondod neki, hogy te igenis szeretsz csókolózni és fontos része lehetne a mindennapjaitoknak is, nemcsak az ágyjelenet előtt.
Egyébként olyan férfiakkal is beszéltem már, akik azt mondták, hogy a csókolózás őket ugyanúgy felizgatja, mint bármilyen más szexuális "tevékenység":) éppen ezért szeretik a hálószobára korlátozni, hiszen rajtuk meglátszik az izgalom;) ezt azért vedd te is figyelembe!
de csak biztatni tudlak, hogy igenis vedd rá a párod, hogy csókolózzatok többet, ha neked több igényed van rá! hajrá!

tajmo írta...

Monica: Nekünk a csók legalább olyan fontos, mint az aktus többi része.
Joey: Hát persze! ... Komolyan?
Phoebe: Oh... Igen.
Rachel: Mindenre az első csókban rejlik a válasz.
Monica: Ahogy mondja.
Chandler: Hát... Nekünk pedig a csókolozás egy olyan felvezető, mint a koncerten az a bizonyos előzenekar, amit végig kell ülnöd, a Pink Floyd előtt.
Ross: Igen, és... És ez nem azt jelenti, hogy nem tetszik az előzenakar, mindössze csak arról van szó, hogy nem ezért vettük a jegyet.
Chandler: De a probléma az, hogy amikor a koncertnek vége, akármilyen jó lehetett a show, ti csajok megint az előzenekart akarjátok. Miközben mi ülünk az autóban a dugó kellős közepén és megpróbálunk ébren maradni.
Rachel: Igen... Akkor egy kis jó tanács: hozd vissza az előzenekart, mert különben legközelebb otthon találod magad a lemezjátszóddal... Egyedül!
Joey: Még mindig a szexről beszélünk?

ennyi:)

Megjegyzés küldése