Hányan vagyunk?

2010. június 1., kedd

Haverok, buli, handabanda

Ha jó fejek vagyunk, vannak barátaink. Szerencsére ők tényleg mindig ott vannak velünk, még akkor is ha éppen áll a bál a házunk tájékán.

Persze ez azt jelenti, hogy a párunknak - akinek ugye muszáj, hogy jó fej legyen- is vannak barátai.

A nő-férfi-barátok triumvirátusban általában történnek érdekes esetek. Amit minden nőnek érdemes az agyába vésni az az, hogy a szerelmünknek a barátaik szentek. Még az is előfordulhat, hogy NÉHA befurakszanak elénk, sajnos ez az igazság.

Azt gondolom egyébként, hogy férfiak között a barátság egy sokkal tisztább kapcsolat, mint a nők között. Egyrészt kimondják, amit gondolnak (nem pedig azt, amit úgy gondolnak, hogy a másik szeretne hallani - pedig néha milyen jó lenne, ha az a mondat hangzana el aminek el kellene...), másrészről nem pszichézik túl, nem bonyolítják agyon a dolgokat. Ezt a virágzó kapcsolatot még megfűszerezik egy kis bajtársiassággal és máris kész az örök-életű barátság.

Szóval van a párunk életében legalább egy ilyen szent barát, akit ha szerencsénk van, akkor megkedvelünk, ha még nagyobb szerencsénk van, akkor ő is kedvel minket. Az is eléggé megnehezíti a szuper nő helyzet stabilizálását, ha mi utáljuk életünk szerelmének legjobb barátját (ezt soha!!! ne tegye senki!!!), de ha ő utál minket az sem fenékig tejfel.

Ez a kozmikus triangulum akkor is elég necces, ha a nő és legjobb barát kedvelik egymást, mert hát adódhatnak szörnyű "félreértések", amiket elég nehéz elsimítani.

A legfőbb ok, amiért kitörhet a harmadik világháború, hogy a pasink túl sok időt tölt a pajtijával. Persze elég relatív ez a "sok idő" intervallum, de egy biztos, néha kiborul emiatt minden bili.

Vannak azonban kiemelten szörnyű esetek, amikor tuti, hogy jelen van a bizonyos legjobb barát: tejfakasztó, legénybúcsú, sima hétköznap amikor elveszítik az idő és mindenféle érzéküket.

De mégis a legszebb, amikor a pasid beállít meglehetősen kapatosan a barátjával, mert hogy úgy gondolta ne bandukoljon szegény haza egyedül... Ebben az esetben nincs más megoldás azt hiszem, mint hogy kilőjük magunkat a Marsra. Na hány nőtárssal fogunk ott találkozni???

Mars-Föld űrtranszfer indul.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése