Hányan vagyunk?

2010. április 18., vasárnap

Két lépést hátra. Menekülj itt van Fúria!

Azt hiszem minden nőből előtör néha napján a FÚRIA.

Fúria: a legősibb szörnyeteg, amely minden nő lelkének legsötétebb bugyrában található. hatására a női arc eltorzul és megcsúnyúl. karmokat és hosszú metszőfogakat ereszt és bármikor lecsaphat. erős és ijesztő, rátelepszik a nőre, nem engedi el és irányítja. nehéz leküzdeni a legkritikusabb pillanatokban, de nem lehetetlen. leginkább férfiakkal táplálkozik.
fontos megjegyzés: a fúria az esetek 98%-ban nem magától tör elő, hanem a pimpilivel rendelkező embertársaink furcsa viselkedéseinek hatására.

Szóval, sajnos előfordul, hogy előbújik, a nők által sem szeretett lény. De nem random módón, bár sokszor úgy tűnhet, hogy váratlanul, hirtelen és ok nélkül ragadja el a szeretett nőt. Hát nem. Persze lehetséges, hogy a nehezebb napokon, amikor az ösztrogén és az érzelmek uralnak bennünket könnyebben lehet előcsalni, de általában nálunk van a kulcs, amely a Fúria zárkáját nyitja. Csak, akkor nyitjuk ki ezt a féltve őrzött ajtót, amikor nagyon nyomós okunk van rá. Amikor már az észérvek és a türelem nem segítenek.

Elárulom, hogy hogyan lehet az, hogy az édibédi pleasantville-i menyecske, egyszer csak egy vérmes förmedvény lesz.
Az, hogy mi bosszantja fel, most tulajdonképpen lényegtelen. Az, hogy ki - természetesen a pasi- az már nem másodlagos, de ha kitérnék a részletekre soha nem lesz vége a posztnak.

Nos a teremtés vélt koronája kihúzza a gyufát. A szörnyeteg ekkor kinyitja a szemét, lassan komótosan, pilláról pillára. Amikor már teljesen éber állapotában van, már startra kész. Elég egy mondat, egy szó és kitör. Fúria megérkezett: csorgó nyállal és földöntúli hangon sikoltozik, üvölt. A haja égnek áll, szeme vörösen izzik és forró a teste a dühtől.
Nekünk nőknek csak annyi közünk van ehhez, hogy Fúria próbálja érvényesíteni az igazunkat, véleményünket, egy kicsit drasztikusabb módon.
Megsértettek minket és Fúria toporzékol és furcsa hadonászó mozdulatokat tesz. A National Geographic-ban láttam, hogy sok állat ezt arra használja, hogy nagyobbnak, erősebbnek látszódjon és elijessze az ellenfelét, esetleg győztesen kerüljön ki egy csatából, mérkőzésből.

Fúria olyan dolgokra vesz minket rá, amit higgadtan sosem tennénk: ordítunk, fenyegetünk, tányért törünk, bőgünk, esetleg odasuhintunk és ezek még az ép ésszel elképzelhető alternatívák. Hogy a valóságban mi játszódik le egy-egy lakásban, csak a Jó Isten mondhatja meg.

De hirtelen látjuk magunkat Fúriaként. Te jó ég, ki ez??? Uramatyám.... Hát igen sajnos a testenkívüliség nem csak a halál pillanatához köthető jelenség, akkor is megeshet, ha a vérnyomásunk 500/850. Egy percet azért szánjunk rá a mozizásra, pattogatott kukorica 200 Ft. Az élmény garantált. Akár szociológiai előtanlmányokat is készíthetnénk, de nincs rá idő, mert Fúria éppen arra készül, hogy befalja a pasinkat, majd aztán minket is elnyel.

Álljunk meg egy pillanatra ki engedett ki kit?
Ez az én tudatom az én testem, Fúriát ha akarom akkor elküldöm a pics*ba. Mert én nem ilyen vagyok és szeretem a pasimat is ... és főleg! nem akarok bocsánatot kérni tőle holnap azért, mert szörnyen viselkedtem, miközben azért tartunk ott ahol, mert sikerült megint alakítani vmit, amin okkal és jogosan kiborultam.

Tegyünk meg két lépést hátra, próbáljunk meg lehiggadni. Normálisak vagyunk és higgadtak. És most felnőtt ember módjára megpróbáljuk megoldani ezt az embert próbáló feladatot: lezárjuk a vitát és együtt megpróbálunk megoldást keresni, szépen.

Ja igen Fúria barátnőnk kéz a kézben jár Hisztériával. Ez a kombó tényleg nagyon veszélyes lehet. Olykor vérremenő csatákat eredményezhet e két barátnő megjelenése kapcsolatunk színpadán.

7 megjegyzés:

csicso írta...

Remek írás :D ismét...

Azt azért tegyük hozzá, hogy ez a fúria ugyanúgy fejlődik, ahogy a személyiség. Visszahúzódóbb nőknél azért a férfi által is kordában tartható szörny tör elő, mert a fúria épp olyan erős mint a nő aki hordozza :)

Nagy kár, hogy amikor előtör egyikőtök se tudja így megfékezni és mindegyikőtök csak bólogat amikor a cikket olvassa... nagy kár :)

harumi írta...

Hát igen, Fúria mérete személyiségünktől igencsak függ, bár láttam én már érdekes kitöréseket, szupervisszahúzódó lányoktól.... nem minden az ami annak tűnik.

Fékezni meg lehet, sőt kell és muszáj. Pórázt is adnak hozzá, mint a kisállatkereskedésben, csak néhányan ott hagyjuk a fiókos szekrényben.

Ja a használati utasítást pedig könnyű beszerezni, nektek is :)

csicso írta...

használati utasítás nincs... megelőzési útmutató esetleg :D Olyat viszont adhatnál egyszer...

Jah és igen.. a látszat néha nagyon csal...

harumi írta...

Csal bizony.... :)

Van használati utasítás, csak elő kell húzni abból a bizonyos rejtett zsebecskéből, amit őrzünk, de nem hét lakat alatt!

tajmo írta...

"...és mindegyikőtök csak bólogat amikor a cikket olvassa..."

megtörtént :)

Ülő Bika írta...

Kedves Harumi!
Ma felolvastam egy társaságnak/ 3 fiú+3 lány/ az egyik posztodat.Osztatlan sikert arattál. Gratulálok!
Hajrá Pimpilimpiiiii!!!
Brutalitás és Sex !!!

harumi írta...

Kedves Ülő Bika!

Nagyon szépen köszönöm a megjegyzésed! Remélem rendszeresen fogod olvasni a blogom. És egyszer biztos lesz szex is, a brutalitást nem ígérem! :)

Megjegyzés küldése